Club de lectura: Ai, William!

Club de lectura de febrer! 📖

Aquest mes llegirem Ai, William! d’Elisabeth Strout.

La Lucy Barton és una escriptora que viu a Nova York. Malgrat la seva separació, encara manté l’amistat amb en William, el seu primer marit i confident. Tot recordant els anys d’universitat, el naixement de les filles, la dissolució del seu matrimoni i les vides que van construir amb altres persones, ens endinsem en una relació tendra i complexa. Ai, William! copsa l’alegria i la tristesa de veure com els fills creixen; de descobrir secrets familiars que alteren tot el que ens pensem que sabem sobre els qui ens envolten, i la manera en què les persones vivim i estimem, contra tot pronòstic. La indomable veu de la Lucy Barton ens ofereix una reflexió profunda sobre el misteri de l’existència.

Recordeu reservar! Podeu fer-ho a través del nostre telèfon 93 292 51 98 ☎️ via mail amb el correu llibreriadelaimatge@gmail.com ✉️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s