Agenda d’activitats de febrer

Nou any, nova agenda 😉 Ja tenim preparades les activitats de febrer!

🎨 Divendres, 4 de gener, a les 18.30, @teresa.batlle.arte ens farà una visita guiada per la nova exposició “Arte Onírico Poético”, que combina pintura a l’oli i escultura parla de superació i transmet un missatge de força interior.

📖 Dimarts, dia 15, a les 18.30 celebrem el club de lectura mensual, a càrrec de Marta Mirosa, amb la novel·la “Ai, William!” d’Elisabeth Strout.

📖 Dijous, dia 17 a les 19.00, farem lectures poètiques amb el grup de Radical 3, a càrrec de @jaime_d._parra i amb els poetes @ernestofratta @fuembuenaloscertales Rafael Farias, @bittermelonfarm i @marian.massanet.

🎥 Divendres, dia 18 a les 18.30, farem una presentació del llibre “Cine soviético: la más importante de las artes” i projectarem un curt amb 12 escenes escollides per l’autor, Nacho Perrote @cinesovietico2021), per il·lustrar la trobada.

🎥 Dimecres, dia 23 a les 18.30, continuem amb el cicle Jim Jarmusch, aquest cop amb la projecció de la pel·lícula “Coffee and cigarettes”. A càrrec de José María Asencio.

🎥 Divendres, dia 24 a les 18.30, reprenem el Taller de cinema i emocions a càrrec de @dribot, centrant-nos en l’alegria a través de les pel·lícules “Boyhood” (2014), de Richard Linklater, i “Intocable” (2011), d’Olivier Nakache.

Recordeu reservar! Podeu fer-ho a través del nostre telèfon 93 292 51 98 o vía mail amb el correu llibreriadelaimatge@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s