Qui som

nadal1

Som una llibreria del barri de Sant Antoni generalista. Seleccionem acuradament els títols de narrativa, poesia, ciències socials, història… i, sobretot, els del petit racó infantil i juvenil que tant agrada als clients més menuts. Però mantenim les arrels que ens han fet créixer: les del món de la imatge. Aquest és el nostre fil conductor: les seccions de cinema, fotografia, il·lustració i àlbum il·lustrat.

Creiem en l’essència del treball de llibreter, volem que a la nostra llibreria els clients se sentin com a casa. L’espai està pensat per a ells, cada matí obrim les portes perquè qui ens visiti passegi tranquil·lament i pugui remenar llibres acompanyat per bandes sonores de pel·lícules de tots els temps, descobrint racons de lectura, l’espai de projeccions, la saleta cultural on organitzem tallers, clubs de lectura, presentacions literàries, xerrades… fins arribar a la sala d’exposicions, on es respira pau i art, tant de fotografies com d’originals de diferents artistes i il·lustradors.

La constant oferta editorial ens permet gaudir del que més ens agrada: recomanar lectures. El cert és que acaba essent el més gratificant, aquesta relació que forges amb alguns clients i la satisfacció d’ajudar-los en la tria de la seva pròxima lectura. És el quid pro quo implícit –com s’entén en la cultura anglosaxona– el que ens recorda per què estimem tant els llibres i la professió de llibreters.

detall cadira vermella

detall llibreria (6)detall llibreria (4)nadal aparador

L’horari que fem és de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 20.30 h.

Contacte:
llibreriadelaimatge@gmail.com
llibreriadelaimatge.activitats@gmail.com
http://www.llibreriadelaimatge.com
C/ Sepúlveda, 87 de Barcelona.
<M> Rocafort – Urgell (Línia 1)
937 97 24 90

Informació Tallers i Club de lectura: llibreriadelaimatge.activitats@gmail.com

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s