Presentació literària: Empremtes

Dimecres, 6 d’abril, tenim presentació literària!

📖 Any 1472. Martí Joan de Galba té la intenció d’editar el primer llibre a Barcelona amb un nou invent, la impremta, que ja causa furor al centre i el sud d’Europa. Aprofitant que té entre mans el manuscrit d’una novel·la titulada Tirant lo Blanc, intentará publicar-la, però el final de la guerra civil catalana dificultará l’ambiciosa empresa i la celebració d’un solemne esdeveniment on estan convocats artistes reconeguts d’arreu del Principat: una violista, un escultor, un pintor i un poeta.

✍🏻Jordi Castells-Cambray ha treballat a la Universitat Jaguelònica de Cracòvia i a la Complutense de Madrid i ha publicat una trentena de llibres de text i material didàctic per a secundària i per al batxillerat, així com nombrosos articles d’assaig sobre literatura catalana medieval, traduccions de poesia polonesa, a més de la novel·la Cornellar (2016). Ha obtingut també el primer premi de narrativa del XV Concurs Literari (2021), que organitza l’Associació Badalona Poètica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s