Meitats: Exposició fotogràfica de Judith Vizcarra

Ja podeu visitar la nova exposició ‘Meitats’ de la fotògrafa Judith Vizcarra. Una potent mostra d’aquesta retratista sobre el pas del temps, les emocions i l’herència genètica, i que reflexiona al voltant de l’impacte visual davant d’un rostre potser tan conegut com estrany. ‘Meitats’ vol ser un exercici dur de visualització per arribar a perdonar-nos mútuament a través de la nostàlgia del que haguéssim volgut ser -progenitors-, així com amb la percepció per part dels fills de pensar que la joventut és per sempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s