El petit menjatemps (Edit. La Galera).

El petit Menjatemps

Llucia Ramis\Gabriel Salvadó (il·lustr.)

Col·lecció:Àlbums il·lustratsEdat:a partir de 5 anysGènere:Àlbum il·lustrat Enquadernació:CartonéMides:23,6 x 23,6 cm Pàgines:24  Pvp: 13,95€

Sinopsis

El Petit Menjatemps viu dins els grans rellotges vells i plens de pols, però que encara funcionen. Els pocs que l’han vist diuen que és de color negre, un negre brillant, i que sembla una pilota amb dents…

El debut de Llucia Ramis en l’àmbit infantil.

Llucia Ramis (Palma, 1977) és periodista i escriptora. Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, treballa al diari La Vanguardia i col·labora a Catalunya Ràdio i RAC1. El 2010 l’Obra Cultural Balear li va atorgar el premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel per la seva labor en el camp de l’animació cultural i el 2013 va rebre el Premi Time Out al creador de l’any. És autora de les novel·les Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys (Columna, 2008), Egosurfing (Destino, 2010; premi Josep Pla), Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes (Columna/ Libros del Asteroide, 2013) i Les Possessions (Anagrama / Libros del Asteroide, 2018; 3er premi Llibres Anagrama).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s