Exposició: Joan Guinarda. Fotografies.

Al nostre Espai de Fotografia.

CARTELL EXPO GUINARDA 2

“Afeccionat a la fotografia des de fa molts anys, la digital ha estat per a mi el re-descubriment d’aquesta manera d’expressar-se, que considero que pot ser tan artística com qualsevol de les arts visuals. Ben mirat tan el cine com el vídeo no són res més que una successió de fotografies…Ben mirat, es clar!

Em reconec deutor de Joan Brossa i més recent de Chema Madoz amb qui hi ha una gran coincidència de concepte i de manera de treballar. Amb tots els respectes cap a aquest gran professional. Jo soc un modest aficionat autodidacte.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s