Recomanem! «Jo, per si de cas, me’n vaig»

Des de la llibreria us recomanem el llibre «Jo, per si de cas, me’n vaig», una novel·la a la qual s’hi barreja, amb mesura, la sàtira amb una trama trepidant, plena d’aventures, amb la qual l lector no pot deixar de comprometre’s amb l’esdevenir del personatge. Amb to humorístic (esperpèntic en ocasions, en el bon sentit) s’acaba d’afirmar amb els títols dels capítols sorgits del refranyer popular, que són una picada d’ullet a la cultura catalana. I tot plegat amb una prosa fresca i àgil.

L’advocat Quim Pladevall, tip de somiar amb els Borbons, se’n va a l’Hospital de Sant Pau perquè el visiti un psiquiatra. El doctor recomana que, si no vol emmalaltir, es dediqui a una feina menys estressant i deixi enrere la monarquia. Demana una segona opinió al psicòleg Juan Carlos Rey, que ho confirma. Fa cas als professionals, i amb la família en contra, traspassa el despatx per instal·lar-se a Mèxic, on viurà situacions esperpèntiques envoltat d’uns curiosos personatges involucrats en una important trama de corrupció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s