La nena del far – Premi Llibreter

Una de les nostres novel·les juvenils preferides ha estat reconeguda amb el Premi Llibreter 2021 de literatura infantil i juvenil (altres literatures). “La nena del far” és una història d’aventures, fantasia, valentia i superació que ens fa entrar en un món d’éssers marins misteriosos, monstres diversos i pirates. Protagonitzada per la Llumeta, la filla del faroner, és una història sobre el mar i que succeeix en el mar. Es tracta, doncs, d’una lectura per a joves ideal per aquest estiu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s