Llibrera de la Imatge: Qui som?

Som una llibreria general del barri de Sant Antoni. Seleccionem acuradament els títols de narrativa, poesia, fotografia, il·lustració… i, sobretot, els del petit racó infantil i juvenil que tant agrada als clients més menuts. Però també mantenim les arrels que ens han fet créixer: les del món del cinema, oferint als nostres clients molts títols tant temàtics com tècnics.

Creiem en l’essència del treball de llibreter, volem que a la nostra llibreria els clients se sentin com a casa. L’espai està pensat per a ells, cada matí obrim les portes perquè qui ens visiti passegi tranquil·lament i pugui remenar llibres, acompanyat per bandes sonores de pel·lícules, descobrint racons de lectura,

gaudint d’una gran espai que també acull presentacions i d’altres activitats culturals (trobades literàries, cine fòrums, lectures poètiques, tallers, contacontes…), així com la Sala d’Exposicions polivalent on cada mes inaugurem una exposició, sia de pintura, il·lustració o fotografia. En aquest ambient també organitzem el mensual Club de Lectura.

La constant oferta editorial ens permet gaudir del que més ens agrada: recomanar lectures. El cert és que acaba essent el més gratificant, aquesta relació que forges amb alguns clients i la satisfacció d’ajudar-los en la tria de la seva pròxima lectura. És el quid pro quo implícit –com s’entén en la cultura anglosaxona– el que ens recorda per què estimem tant els llibres i la professió de llibreters.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s