Presentació Literària

MÁS ALLÁ DEL CINE DE SEBASTIÀ D’ARBÓ

PRESENTACIÓ LITERÀRIA MÁS allá del cine de sebastiá d'arbó

Presentem un llibre sobre Sebastià D’Arbó, creador de la primera trilogia de cinema parapsicològic espanyol i que ha dedicat la seva carrera a la divulgació del misteri, la parapsicologia, la hipnosi  i el món ocult. A través d’una extensa entrevista, i amb l’ajuda d’experts col·laboradors i la participació de persones que han treballat amb ell en diferents mitjans, Diego Peñalver ens presenta una àmplia biografia d’un dels més destacats comunicadors del nostre país en el camp del misteri.Sebastià d’Arbó acompanyarà la presentació amb la visualització del trailer, així com d’algunes entreviestes, del documental:
El Pionero. El cine parapsicológico de Sebastià d’Arbó.

ARBÓ 1ARBÓ 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s