Bones Vacances

Hola, amics!
Comença el mes d’agost i amb ell unes setmanes de vacances per la llibreria. Aprofitarem per llegir i per carregar piles, doncs ja tenim un munt d’activitats preparades pel proper proper curs, i el mes de setembre ja comencem amb força: Taller d’Interpretació davant la càmara, Cine Club 87 amb un Cicle de Filosofia en el cinema, les lectures poètiques Radical 3, Mini Marató de cinema infantil, Club de lectura “La darrera carta de Manuel Morón” de Rodolfo Del Hoyo Alfaro amb la companyia de l’autor, inauguració de l’Exposició Fotogràfica “Tot el món llegeix, i tu?” de Jordi Folck, estarem presents a La Setmana del Llibre en Català… I alguna sorpresa més!
 
BONES VACANCES 2019
Fins la tornada!
 
Que gaudiu molt de les vacances!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s