Cicle POESIA

Logo allargat_POESIAVERSUSPOESIA

Imatge relacionada

Us proposem un cicle variat i heterogeni de lectures poètiques, trobades, debats, tertúlies i altres formats com ara conferències, maridatges o espectacles relacionats amb la poesia.
Habitualment ens reunirem al voltant d’algun tema i sempre amb companyia de poetes i d’altres persones especialitzades, però també retrem homenatge a trajectòries que han deixat o estan deixant petjada dins el patrimoni literari català.
Les trobades, coordinades i conduïdes pel poeta Rodolfo del Hoyo, seran obertes a tothom i es realitzaran el primer dilluns de mes.
Preu: 3€/Sessió

Inici: 8 d’octubre de 2018
Hora: de 19 a 20.30 h

Primera sessió: IMATGE I POESIA

Una de les característiques de la poesia és la creació d’imatges amb el llenguatge literari, però hi ha també poesia en les arts visuals i hi ha també espais compartits a l’entorn del poema.
Hi participaran les poetes Conxita Jiménez i Marta Pérez Sierra,  el poeta visual Joan Puche, la il·lustradora Laura Borràs i la fotògrafa Miriam G Troncho.

Segona sessió: 5 de novembre

EL TEMPS EN LA POESIA

La tardor, una estació de transició cap a l’hivern ens fa pensar en el temps, el pas del temps, l’instant atrapat en un vers. El temps ha estat un dels grans temes de la poesia al llarg de la història. Amb el temps viatgen també els records, el paradís perdut de la infància, l’evidència que estem de pas.
Hi participaran els poetes: Miquel Lluís Muntané, José Ángel Cilleruelo i Susanna G Turigas, l’escriptora i psicòloga Eulàlia Canal i la professora de filosofia Manuela Gómez

Tercera sessió: 3 de desembre,

LES NADALES

Les postals, les nadales com els contes de Nadal son un clàssic de la literatura poètica. Tot i que es conserva el caràcter religiós de les nadales, hi ha molts poetes que envien a amics i familiars poemes que sovint destaquen els aspectes més positius de l’ésser humà.
Hi participaran els poetes: Teresa Costa-Gramunt, Jordi Pàmies i José Luis García Herrera.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s