Bon dia!

Bon dimecres, noies.

El Feminisme… “És la defensa dels drets humans. Com que les dones no tenim tots els drets que hem de tenir, forma part d’una defensa dels drets humans. Per això sempre dic que una persona que defensi els drets humans s’ha de declarar feminista, sigui home o sigui dona. Si ets dona no tens més remei, perquè t’ataquen directament, però si ets home i defenses els drets humans, has de ser feminista sí o sí, perquè nosaltres no tenim els nostres drets reconeguts.”

Paraules de Natza Farré a l’entrevista de la revista Catorze. Cultura viva

cof

Igualtat gènere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s