“LA NENA QUE VOLIA DIBUIXAR” de Roser Capdevila.

Hi ha novetats que et fan una especial il·lusió, que et provoquen tendresa, que et fan viatjar en el temps i que et recorden la teva infantesa, la de la mare, la de la teva àvia, i la dels teus fills.

foto de Llibreria de la Imatge.

La nena que volia dibuixar és un retrat esplèndid de la vida quotidiana durant el primer franquisme: des de les manies, aficions i rutines de cada membre de la família, l’educació de les noies, passant per la grisor de l’escola, la religió tan present arreu, i les

avorrides relacions socials, fins als moments de llibertat que suposaven els jocs, els dies assenyalats o les excursions amb els amics. Roser Capdevila, amb els seus extraordinaris dibuixos i textos, fa dels records particulars records universals.
Un llibre editat per Angle Editorial

foto de Llibreria de la Imatge.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s