El Sonido de los colores, Jimmy Liao

“A veces siento que el mundo no tiene límites” 

Avui estrenem secció al blog i començarem parlant d’un autor imprescindible dins el món dels albums il·lustrats: Jimmy Liao.

Començarem parlant de la seva vida, ja que la història d’aquest dibuixant taiwanès és ben curiosa: després d’estudiar Belles Arts, va treballar 12 anys en el món de la publicitat fins que una leucemia el va obligar a replantejar-se la vida. Als quaranta anys ho va abandonar tot i es dedicà per comlet a escriure i dibuixar contes per nens i adults. Avui, és tot un referent dins el món de la il·lustració.

El sonido de los colores, Barbara Fiore Editora, és la història d’una nena que de cop i volta no hi veu. Se sent cega. Ha perdut el seu àngel guardià que es va despedir d’ella. Camina per la ciutat i comença a percebre el món d’una altra manera, en la seva soledat construeix un món de percepcions, en el qual, la imaginació no té límits.

És un llibre que sorpren a petits i grans per les il·lustracions plenes de detalls i color, que no té un ordre de lectura fixat. Textos i il·lustracions plens de contingut poètic: Una meravella!

Imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s