Exposició “Arte Onírico Poético”

Hem inaugurat una nova exposició a la llibreria! 🎨

Parlem de “Arte Onírico Poético”, de Margarita Pérez Batlle i Teresa Batlle Treserras.

Aquesta exposició que agrupa pintura a l’oli i escultura parla de superació i transmet un missatge de força interior. Com ens explica Margarita, “tuve la imagen que una sombra triste era tocada por una mano. Dentro de nuestro más profundo pesar siempre queda un aliento de ganas de vivir. El poder de lucha llega desde la luz de sus adentros. La mirada refleja una llamada de auxilio que es rescatada por ella misma.”

Teresa Batlle va estudiar Arts Plàstiques a l’Escola Massana de Barcelona. Ha realitzat il·lustracions per a diversos llibres i ha muntat exposicions de pintura a llocs com la sala Almirall, Pati Llimona i en altres espais de Barcelona i França. Va obtenir el premi de pintura de l’Ajuntament de Barcelona per una obra dedicada a la dona treballadora.

Margarita Pérez Batlle, la seva filla, segueix els passos de la seva mare. Va estudiar batxillerat artístic en l’Escola Massana, un grau de Disseny gràfic a EINA i un màster de creació audiovisual a Elisava. La seva primera exposició és a la Llibreria de la Imatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s